Vinn IPAD! Lyst På En Gratis Apple Ipad?

07/12/2010 | 6 Svar Mer

vinn data mobiltelefon

Har du også lyst å vinne en gratis IPAD? Da skal du følge nøye med her, da dette er din sjanse til å vinne en helt ny og lekker IPAD fra apple. Vi har guidet deg til konkurranser tidligere om IPAD, men dette er den nyeste og beste konkurransen akkurat nå for alle som ønsker seg en ny IPAD til jul.

Dette er det hotteste produktet på markedet akkurat nå ved siden av Apple sin Iphone selvsagt. IPAD har i likhet med Iphone tatt verden med storm, og har et enormt stort bruksområde og masse spennede funksjoner og apps. Delta i dag og ikke la denne konkurransen og sjansen gå fra deg.

Lykke til!

vinn data mobiltelefon

Våre nettbrukere har søkt etter:

 • vinn ipad gratis
 • konkurranse vinn ipad
 • vinn en ipad gratis
 • vinn gratis ipad

Søkeord: , ,

Kategori: Vinn Data & Mobiltelefon

Kommentarer (6)

Tilbakegående URL | Kommentarer RSS strøm

 1. Isak Andreas Dalemo sier:

  Håpe superduperhyperultramegamye at jeg vinner :D:D:D

 2. Espen Johan Olsen sier:

  håper jeg vinner fordi jeg har veldig fattig familie vi har ikke så god rå

 3. Line lita sier:

  Ja hadde jeg vunnet den apple ipad så er det min første gevinst, så jeg viiiiiiiiiilllllllll sssssååååååå gjjjjjjeeeerrrrnnneee viiiiiiiiiiinnnneeee:)

 4. Roberto sier:

  <3

 5. Ida Marie Agnli sier:

  jeg ønsker meg ipad fordi pc’en min funker ikke lenger, men har desverre ikke råd til å kjøpe ny. hadde veldig kjekt pga skolegang :)

Skriv svar: Vinn IPAD! Lyst På En Gratis Apple Ipad?